Vill du lära dig EFT?

Man kan lära sig mycket genom att läsa böcker, artiklar eller se på videos. Men även om EFT är enkelt är vi människor inte det. Det är först genom egen erfarenhet av knackning man verkligen kan ta in EFT i kropp och knopp.

Du kan få den erfarenheten genom privata sessioner hos en EFT-behandlare, genom att själv knacka på dina problem, genom en workshop där EFT är arbetsredskapet eller via en kurs.

Kortkurser ger dig det nödvändigaste för att börja knacka i vardagen. Det finns också mer omfattande kurser för dig som vill fördjupa dig och kanske certifiera dig som EFT coach/terapeut. Läs mer >>

Kort presentation av kursledare finns här nedanför. De kurser som leder till av EFT Förbundet godkänd certifiering markeras med (≅).

Våra kursledare

EFT Scandinavia

Kurser, workshops och certifierande utbildningar

EFT för hemmabruk - stress och oro

En webbaserad, interaktiv kurs i grupp för dig som vill använda EFT på egen hand för att ta udden av starka känslor och landa i nuet. Läs mer >>

EFT Nivå 1&2 (≅)

En kombokurs för dig som vill använda EFT i ditt arbete med andra. Kursen ger dig de basfärdigheter du behöver för att använda EFT som självhjälp. Sedan bygger du på din kompetens så att du kan använda EFT med allt större precision och skicklighet. Efter kursen kan du certifiera/ackreditera dig enlig EFT Internationals riktlinjer. Läs mer >>

EFT Nivå 3 (≅)

För dig som är van knackare och vill fördjupa dig i denna spännande och mångfacetterade metod. Ett antal endagskurser som kombineras ihop för certifiering.

EFT, Self Compassion and Inner Child Work

Denna kurs ger dig en kärleksfull modell för att bearbeta begränsade tankemönster och läka barndomstrauma. (Delkurs EFT Nivå 3.) Läs mer >>

Mer info om utbildningarna hittar du på www.eftscandinavia.se, och här finns aktuella datum.

Iréne Ödmark-Hall har lång erfarenhet som kursledare. Hon är EFT-terapeut sedan 16 år, symbolpedagog, Matrix Reimprinting Practitioner och Skandinaviens enda EFT International Master Trainer.

Tina Lee Center

EFT-kurser, workshops och retreat

KURS: EFT Mastery är en omfattande EFT-kurs där du lär dig att använda metoden fullt ut på dig själv. I fortsättningskursen EFT Mastery Coachutbildning lär du dig ännu fler tekniker och hur du coachar andra på en mer terapeutisk nivå. Kurserna hålls online med webbmöten så du kan delta var du än befinner dig i världen. Läs mer här!

RETREAT: EFT används på olika retreat på Liljero Retreat.

WORKSHOP: EFT används, tillsammans med flera andra metoder, för att släppa gammalt bagage och stärka och självförtroendet.

Konsten att få saker och ting gjorda: I denna 1-veckas utmaning online använder vi EFT för att lösa upp motstånd, tvivel och stress kring det du vill få gjort. Läs mer här!

<