Intyg och Diplom

Här kommer information angående intyg och diplom i Asiatisk YogaMassage.

I Sverige finns inga lagar på att du behöver ha intyg, diplom eller certifiering för att arbeta med massage. Det kan dock vara arbetsgivare/företag som kräver detta för uppdrag eller anställning. ar, eller om någon skada sker.

INTYG
Intyg betyder att du gått kursen.

Livekurs
Intyg för steg 1 erhålls efter livekursen. För att få intyg för steg 2 som lärs ut live (hela Grundkursen) behöver du skicka in en videoinspelning där du ger en 1-tim behandling med moment även från steg 2. Det räcker att du filmar när du endast gör på en sida av kroppen.

Onlinekurs
Intyg för grundkursen erhålls efter utnyttjande av de 2-tim privata tid som ingår. Om du ej kan komma till Stockholm och utnyttja denna tid kan du skicka en videoinspelning där du ger en 60 – 90 min behandling. Detta för att jag ska se att du gått kursen. Då momenten kan ta längre tid för dig att utföra så kan du filma när du endast gör på ena sidan av kroppen, och du får på så sätt mer tid att visa fler moment.

DIPLOM
Diplom betyder att du fullföljt hela kursen och fått godkänt gällande din behandling på Workshopen eller videoinspelningen.

Diplom utfärdas efter samtliga steg: Grundkurs, Fortsättningskurs samt deltagande på en Workshop.

Om du ej utnyttjar de privata timmarna som ingår i Grundkursen och Fortsättningskursen behöver du skicka en videoinspelning där du ger en 120 min behandling som blir godkänd. Moment från steg 3 och 4 behöver ingå. För att få mer tid att visa fler moment räcker det att du endast gör på ena sidan av kroppen. Du kan behöva flytta kameran ibland för att visa vad du gör. Hör gärna av dig innan du planerar din inspelning om du är osäker på hur du ska tänka.

Tips om du vill ha försäkring:
Gefvert är ett försäkringsbolag där du kan teckna försäkring om du behöver.
Själv har jag aldrig behövt någon försäkring så här långt. Det kan vara bra att ha ett kontaktnät med naprapat, läkare eller liknande som du kan rådfråga eller skicka kunden vidare till vid problem som du ej behärskar eller vid skada.