Asiatisk YogaMassage

Asiatisk Yogamassage går ut på att öppna upp kroppens energiflöde samt uppnå balans genom att arbeta med kroppens energilinjer och stretcha ut muskler och leder.
 
Med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar arbetar sig massören igenom muskler energilinjer och akupressurpunkter.
 
Yogamassage passar de flesta människor – från elitidrottare till äldre. Eftersom mottagaren så effektivt uppnår djup vila o ch avslappning, är den bra för alla som behöver varva ner, släppa fysiska spänningar och komma mer i kontakt med sig själva.
 

Effekterna av stretchrörelserna – där patienten har en passiv roll – liknar de som erhålls av yoga. Muskler och leder tänjs ut till dess normala vilolägeoch flexibiliteten ökar. Behandlingen fungerar lika bra i förebyggande syfte som för de som lider av ryggont, onda axlar eller känner sig stela i kroppen.

Asiatisk YogaMassageges utan olja och med kläder på. Ayurvedisk yogamassage (oftast kallad endast yogamassage) är en annan behandlingsform som ges med olja.

Tina Lee Möller använder ofta EFT i kombination med Asiatisk YogaMassage. Att börja en behandling med en kort EFT-session har visat sig öka de terapeutiska effekterna av massagen avsevärt. Läs mer om EFT. 

Malin Berghagen om Asiatisk YogaMassage

Misty Tripoli om Asiatisk YogaMassage

PRENEMURERA PÅ NYHETSBREVET för att få aktuell information. KLICKA HÄR!