KURS – lär dig något nytt!

Läraren Tina Lee Möller har samlat sin omfattande erfarenhet och andliga filosofi i en egen utbildning under namnet Asiatisk YogaMassage.

Hon har utbildat massörer sedan 2001 och har en gedigen erfarenhet både som massör och instruktör.

Kursen fungerar även utmärkt som fördjupning och vidareutveckling inom thaimassage för dig som redan gått thaimassagekurs i t ex Thailand.

Att utbilda sig till Asiatisk YogaMassör är en intressant, utvecklande och spännande resa. Förutom detaljerad teknik lär du dig även att känna in, läsa av och förstå såväl mottagaren som dig själv och din egen närvaro.

För mig passar det bättre att jobba med Asiatisk Yogamassage än med klassisk massage.

Jag kan använda min kropp mer i denna massageform och samtidigt som jag stretchar mottagaren stretchar jag även min egen kropp. Det är en massageform som aldrig blir tråkig utan alltid bjuder på nya tekniker och överraskningar. Jag blir rastlös av att ligga still för länge men med yogamassagen blir det aldrig tråkigt och rastlöst.

Det händer nya saker hela tiden och med rätt flyt smälter de mer fysiska övningarna in i lugnet man befinner sig i. Det är väldigt givande både att få och ge denna massage. Även om jag är trött när jag börjar ge en behandling blir jag alltid full av energi under behandlingen och efter känns det som att man klarar vad som helst.

Tina är en mycket bra lärare, oavsett hur många elever hon har, har hon alltid fullt fokus. Man känner sig inte mindre uppmärksammad eller sedd trots att hon har fler att hålla koll på. Tydliga förklaringar följs av tydliga övningar och tålamod. Ett ständigt gott humör och omtänksamhet smittar och alla tre steg jag varit på hittills har varit jätteroliga och mycket givande. Ser fram emot steg 4. Tack!.”

/ Kristina Strömbäck

“Massagebehandlingen som förändrade livet”

År 2012 var jag på ett yogaretreat och fick för första gången tillfälle att prova Asiatisk yogamassage. Den timmen gjorde att livet tog en helt ny riktning, jag fick en riktig wow-upplevelse och kände en stark vilja att lära mig yogamassage och ge fler möjlighet att få ta del av denna fantastiska massageform.

Efter min yogamassage-utbildning i 4 steg på Tina Lee Center har jag även utbildat mig till Yogalärare på Axelsons där jag framförallt har fastnat för yinyogan, vilket jag håller klasser i sedan 2016.” /Jenny Balotis

Välkommen till en kurs som är:

Intressant – Inspirerande – Praktisk – Utmanande – Själslig – Rörlig – Energigivande – Bra att kunna – Rolig – Nyttig – Kreativ m.m.

Kurserna: Live och Online

Ordinarie kurser lärs ut online. Steg 1 lärs dock ut live då och då (i Stockholm eller på Liljero Retreat).

Elev som går onlineutbildningen: “Din yogamassage är super! Videos utförliga och allt material därtill! Mina provpatienter (jag har hållit mej till 4 st olika med olika kroppsform och ålder) älskar din yogamassage och jag behöver aldrig fråga när eller om de vill komma. Tack för att jag får ta del av din kunskap!” /Mikaela Mickels

Inga förkunskaper behövs för att börja utbildningen.
Du kan börja ge behandlingar efter grundkursen (du bestämmer själv när du känner dig redo) men ju bättre du blir ju lättare är det att få återkommande kunder.

Steg 1 Live: 26 – 30 juni på Liljero Retreat

Steg 1 Live: Stockholm

Grundkurs online

Fortsättningskurs online