Om Tina Lee

Tina Lee Center drivs av mig, Tina Lee Möller. För 20 år sedan föddes mitt intresse för Asien med dess kultur och urgamla visdomsläror. Efter att ha lärt känna den moderna asiatiska livsstilen och blivit intresserad av den österländska medicinkonsten beslöt jag mig för att satsa på den österländska läran om människokroppen och fastnade då för den thailändska massagetekniken. Sedan dess har jag genomgått ett antal utbildningar och haft olika lärare. Influenser från andra behandlingsformer har lett till att jag nu kallar det jag utövar för Asiatisk YogaMassage.

Efter alla mina år, framför allt i Thailand, vill jag nu sprida denna visdom till så många som möjligt i Sverige – både genom att själv ge behandlingar och att hålla kurser för alla som vill lära sig Asiatisk YogaMassage. Både behandlingar och kurser håller jag primärt i Stockholm, men kan efter överenskommelse även tänka mig andra lösningar. Oavsett om du vill få en behandling eller gå en kurs, är du hjärtligt välkommen att kontakta mig. Sänd mig gärna ett email eller ring om du har några frågor.

Screen Shot 2016-02-05 at 8.56.29 am

Utbildad lärare, coach och terapeut: Heart Intelligence, EFT (Emotional Freedom Techniques),  Asiatisk Yogamassage och Art of Feminine Presence. Styrelsemedlem i EFT Förbundet.

Läs mer om Tinas övriga verksamheter, kursgården Liljero Retreat och Tina Lee Center som handlar om personlig utveckling genom bl.a. workshops, kurser och resor.

I den här intervjun i HSP-PODDEN “HSP#15”, en podd för högkänsliga, berättar jag om känslor som navigeringssystem, vad det var som fick mig att lära mig mer om känslor och den effektiva tekniken EFT tapping som du kan använda dig av själv när du mår dåligt m.m.

Du hittar den i iTunes, PodBean, Spotify eller andra poddplattformar.

I podden “Give Yourself Permission Ep. 12” (på engelska) pratar jag om viktiga saker du bör veta om känslor.

De har ju en sån otrolig makt över våra liv. Bestämmer oftast vilka val vi gör, hur vi självsaboterar för oss själva, förminskar oss och styr och ställer, ofta på ett negativt sätt. Och så handlar den också om den kraftfulla metoden EFT tapping som du kan använda för att få ordning på känslorna när de är osunda.

Du hittar den i iTunes, Spotify eller andra poddplattformar.