Grundkurs

Lär dig denna fantastiska massageform online!

Instruktionsfilmerna är inspelningar från Steg 1 och Steg 2.

Du får printa ut kompendiet och följa med i undervisningen när den hölls “live”. Hitta din egen övningsdocka eller sök övningskompis bland andra elever (via facebookgruppen som du kan få tillgång till när du anmäler dig) som går samma kurs.

En workshop, designad för att öva, inspireras, få feedback, få känna, testa nya grepp, vara kreativ … finns som komplement till kurserna. Läs mer om denna längst ner på sidan.

“Jag har gått Asiatisk Yogamassage Grundkurs ONLINE!

Det har funkat så otroligt bra, över förväntan!

Alla videos är så tydliga och tillsammans med kompendiet med bilder på varje övning kan man skapa en toppenbra manual för sig själv. Att även kunna se filmerna om och om igen, upprepa rörelserna och träna på någon man känner har varit super! Visst kommer det upp frågor och saker man undrar över men dom fick jag svar och hjälp med på privatlektionen som ingår. 

Tina har så mycket kunskap och trygghet när hon visar, så det blir enkelt och tydligt både på film och IRL.

Asiatisk yogamassage är en underbar behandlingsform som ger så mycket mer till mottagaren än bara massage – det går djupare, in i själen!”

/ Anna Bergenholtz

Your Content Goes Here

Du lär dig:

• Thaimassagens historia och filosofi
• Hur du ger en bra behandling som ger återkommande kunder
• 128 tekniker
• Grundlig genomgång av rörelsemomenten
• Material för en 1,5 timmes behandlingssession

Inga förkunskaper krävs!

Privat coaching

Rätt teknik är en av grundstenarna för att kunna ge en riktigt bra behandling. Den terapeutiska effekten kan utebli om rörelsen ej blir rätt utförd, samt skador kan uppstå. Där för ingår privat coaching som en del av denna kurs. Du får ett tillfälle i Stockholm (Kungsholmen) med 2-timmars privat träning med Tina där hon rättar dig och ger feedback.

Fördelar med denna kurs:

• Du kan vara var som helst.
• Lär dig i ditt eget tempo.
• Repetera när du vill.
• Lägre kostnad.
• Tydliga och detaljerade instruktioner.
• 2-tim privat träning med Tina.
• Du tjänar snabbt tillbaks kostnaden när du börjar ta betalt.

Datum:

Du startar när du vill. Det finns inga tider att passa.

Pris:
11.900 kr exkl. moms (25%).

Tillgång till kursen:
Du har tillgång till kursen i ett år men kan förlänga kostnadsfritt vid behov. Ibland kommer livet emellan och du kanske blir tvungen att ha uppehåll från lärandet. Det viktigaste är att du lär dig och kan göra det i din egen takt. Kontakta Tina om du behöver förlänga.

Repetition: Du som gått denna kurs “live” (steg 1 och steg 2) kan repetera för 1.800:- exkl. moms. Om du endast gått steg 1 “live” kan du gå denna kurs för 3.950:- exkl. moms och på så sätt få repetera steg 1 och lära dig det nya i steg 2. Den privata sessionen ingår ej.

Workshop: Komplettera med workshopen där du får träna tillsammans med andra. Läs mer här: https://asiatiskyogamassage.se/workshop/

“Asiatisk YogaMassage är en av de bästa behandlingar jag fått i mitt liv!

Jag gillar att jobba med yogamassage eftersom jag som massör inte är begränsad att behandla bara fram-/baksida kropp med kunden liggandes på en bänk. Behandlingen ger utrymme för att verkligen komma åt alla delar av kroppen. Eftersom jag jobbar på golvet med min egen kropp är det även en otroligt skön behandling att ge – den är bra för både mottagaren och mig själv! Jag gillar att jag enkelt kan anpassa behandlingen till mottagaren, inte bara genom tryck, utan även genom att välja olika tekniker beroende på om det är en person med mycket blockeringar eller slagg i kroppen, eller någon som är stark och frisk.

Det finns så otroligt många fördelar och så mycket bra med den här behandlingen att listan kan göras lång! Den är helt enkelt fantastisk!”

Linda Wikström, yogalärare och grundare av Yogahuset So Ham

Your Content Goes Here