Asiatisk YogaMassage
Steg 1

Lär dig Asiatisk YogaMassage

… som ett nytt yrke, extra jobb, komplement till dina andra metoder, för att hjälpa andra att må bra.

Visste du att studier visar att den som ger massage utsöndrar mer oxytocin (må bra-hormon) än den som får! Det är med andra ord bra för din hälsa att ge beröring till andra.

Asiatisk Yogamassage är en underbar behandlingsform som både kan ges på ett mjukt och meditativt sätt eller mer dynamiskt och kraftfullt.

Stretchrörelser kombineras med tryck på muskler och akupressurpunkter. Genom att massagen sker på golvnivå (ej massagebänk) så kan massören använda tyngdkraften istället för muskelstyrka. Både händer, armbågar, fötter och knän används för att på ett behagligt sätt lösa upp spänningar och skapa balans i kroppen. Asiatisk YogaMassageges utan olja och med kläder på.

Kursen finns även som ett onlineprogram där du får tillgång till lektionerna via video.

Malin Berghagen om Asiatisk YogaMassage

KURSEN

Utbildningen är både prisvärd, kreativ, dymanisk, rogivande, intressant, utmanande, effektiv, följsam …

Datum: 28 juni – 2 juli 2023 (skriv upp dig till nyhetsbrevet för info om framtida kommande kurser)
Plats: Liljero Retreat i Tärnsjö, i ett vackert gammalt kapell som numera är kursgård.
Tid: 9.30 – 17.00 (vi slutar kl. 16.00 sista dagen).
Det går bra att komma redan kvällen innan från kl. 20.00.
Kursavgift (inkl. boende och mat): 14.450 kr exkl. moms (25%).
Max antal deltagare: 8 pers

Detta ingår:

  • Steg 1 (5 dagar) live kurs.

  • Tillgång till hela grundkursen online (steg 1 och steg 2).

  • Kompendium.

  • Kursintyg.

Du lär dig:

  • Thaimassagens historia och filosofi.

  • Hur du ger en riktigt bra behandling.

  • Grundlig genomgång av rörelsemomenten.

  • En 1,5 tim. behandlingssession.

Repetera:
Du som redan gått kursen kan vara med och repetera för endast 2.200 kr exkl. moms (25%). Boende och mat tillkommer.

“Kursen på Liljero sommaren 2021. Ett fantastiskt vackert ställe med en underbar atmosfär och ett fridfullt lugn. Stilfullt och härligt inrett. Jag blev inspirerar på alla sätt och vis! Här kan man vara sig själv.

Utbildningen i Asiatiskt YogaMassage, som jag gick för Tina, var helt fantastisk, inspirerande och läkande. Att få öva i denna lite andliga miljö, stärker både kropp och själ.

Tina är en lärare som känns mer som en vän. Rak och tydlig, men med glimten i ögat. Proffisionell på alla sätt. Det skapade trygghet och gav självförtroende. Mitt stärktes enormt.

Och denna fantastisk mat som Tina lagade. Makalöst gott. Fantastiska utflykter till sjöar, med bad och en vacker källa. Jag är så nöjd och tacksam för att jag bestämde mig för detta. Det kunde inte bli bättre. Jag rekommenderar absolut både denna kurs och detta ställe varmt!” / Eva Carlsson

“Jag känner mig djupt tacksam för den här upplevelsen. Tina skapade en lugn och trygg energi och tillsammans med de andra kurdeltagarna har jag haft både roligt och vilsamt. Undervisningen har varit proffsig och tydlig. Liljero är en innerligt vacker plats som letar sin in i hjärtat. Tack, tack, tack för all din generositet Tina” / Kirsti Stavåker

Läraren Tina Lee Möller började sin massagekarriär 1999 som en av Sveriges första thaimassörer. Genom sin omfattande erfarenhet och andliga filosofi har hon utvecklat massageformen under namnet Asiatisk YogaMassage. Idag arbetar Tina även terapeutiskt med traumaterapi, stresshantering och känslobearbetning.

PRENEMURERA PÅ NYHETSBREVET för att få aktuell information. KLICKA HÄR!

Övertala dina vänner att gå kursen så att de kan öva på dig! Dela denna sida!