Asiatisk YogaMassage
Steg 1

Lär dig Asiatisk YogaMassage

… som ett nytt yrke, extra jobb, komplement till dina andra metoder, för att hjälpa andra att må bra.

Visste du att studier visar att den som ger massage utsöndrar mer oxytocin (må bra-hormon) än den som får! Det är med andra ord bra för din hälsa att ge beröring till andra.

Asiatisk Yogamassage är en underbar behandlingsform som både kan ges på ett mjukt och meditativt sätt eller mer dynamiskt och kraftfullt.

Stretchrörelser kombineras med tryck på muskler och akupressurpunkter. Genom att massagen sker på golvnivå (ej massagebänk) så kan massören använda tyngdkraften istället för muskelstyrka. Både händer, armbågar, fötter och knän används för att på ett behagligt sätt lösa upp spänningar och skapa balans i kroppen. Asiatisk YogaMassageges utan olja och med kläder på.

Kursen finns även som ett onlineprogram där du får tillgång till lektionerna via video.

Malin Berghagen om Asiatisk YogaMassage

KURSEN

Utbildningen är både prisvärd, kreativ, dymanisk, rogivande, intressant, utmanande, effektiv, följsam …

Datum: 26 – 30 juni 2024 (skriv upp dig till nyhetsbrevet för info om framtida kommande kurser)
Plats: Liljero Retreat i Tärnsjö, i ett vackert gammalt kapell som numera är kursgård.
Tid: 9.30 – 17.00 (vi slutar kl. 16.00 sista dagen).
Det går bra att komma redan kvällen innan från kl. 20.00.
Kursavgift (inkl. boende och mat): 14.460 kr exkl. moms (25%).
Max antal deltagare: 8 pers

Detta ingår:

  • Steg 1 (5 dagar) live kurs.

  • Tillgång till hela grundkursen online (steg 1 och steg 2).

  • Kompendium.

  • Kursintyg.

Du lär dig:

  • Thaimassagens historia och filosofi.

  • Hur du ger en riktigt bra behandling.

  • Grundlig genomgång av rörelsemomenten.

  • En 1,5 tim. behandlingssession.

Repetera:
Du som redan gått kursen kan vara med och repetera för endast 1.900 kr. Boende och mat tillkommer med 550 kr per natt och 750 kr för alla måltider . Alla priser är exklusive moms (25%).

“Kursen på Liljero sommaren 2021. Ett fantastiskt vackert ställe med en underbar atmosfär och ett fridfullt lugn. Stilfullt och härligt inrett. Jag blev inspirerar på alla sätt och vis! Här kan man vara sig själv.

Utbildningen i Asiatiskt YogaMassage, som jag gick för Tina, var helt fantastisk, inspirerande och läkande. Att få öva i denna lite andliga miljö, stärker både kropp och själ.

Tina är en lärare som känns mer som en vän. Rak och tydlig, men med glimten i ögat. Proffisionell på alla sätt. Det skapade trygghet och gav självförtroende. Mitt stärktes enormt.

Och denna fantastisk mat som Tina lagade. Makalöst gott. Fantastiska utflykter till sjöar, med bad och en vacker källa. Jag är så nöjd och tacksam för att jag bestämde mig för detta. Det kunde inte bli bättre. Jag rekommenderar absolut både denna kurs och detta ställe varmt!” / Eva Carlsson